Ограничават движението по пътища в Старозагорско

10:22, 25 юни 16 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заради строителни дейности и спортни състезания са въведени ограничения по пътищата в Старозагорска област, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ).

По автомагистрала „Марица” се въвежда временна организация на движението от четвърти до седми километър, в посока Димитровград.  Движението се осъществява с ограничение на скоростта и забрана за ползване на аварийната лента. Причината е изграждане на пътна връзка към крайпътен търговски комплекс. Срокът на ограниченията е до 12 юли т.г.   

Продължава и косенето на тревни площи  в участъка Казанлък-Стара Загора от път I-5. Заради дейностите има стесняване на една от лентите за движение от 213-ти до 225-ти километър. По същата причина са въведени и ограничения по път II-66  от Нова Загора за Стара Загора от км 53 до км 58.  Скрокът за ограниченията е до 27 юни.

В неделя, заради провеждането на маратон в Стара Загора, от 08.00 до 15.00 часа, влизащите от изток в града автомобили ще се отклоняват от разклона за с. Хрищени, по пътя за Казанлък, към пивоварна „Загорка“, информират от Общината. Автобусите, тръгващи от кв.“Зора“ към центъра на града, ще преминават по същия маршрут.

От 8.00 до 15.00 часа ще бъде спряно движението на всички видове транспорт по улиците, пресичащи централния булевард „Цар Симеон Велики“, от сградата на община Стара Загора в посока изток, до детелината край ДЗУ. Затворено за движение ще бъде цялото северно платно на бул. „Никола Петков“ от разклона за с. Хрищени, до детелината край ДЗУ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама