Лек автомобил "Дачия-Дъстър" изгоря в Плевен

13:59, 25 юни 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На три сигнала за произшествия са реагирали плевенските полицаи през изминалите дни.

На 23 юни 2016 година при пожар напълно е изгорял лек автомобил "Дачия-Дъстър", паркиран на ул. „Заря“ гр. Плевен. Сигнал за инцидента е постъпил в Оперативния център на РДПБЗН- Плевен в 03:39 часа. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители на Първо РУМВР– Плевен и екип на РДПБЗН- Плевен, който е потушил пожара. Извършен е оглед. Щетите  и причини за произшествието са в процес на установяване. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. Случаят се изяснява.

На 23 юни при пожар са изгорели 5 декара посеви пшеница в землището на град Долна Митрополия. Сигнал за инцидента е постъпил в 19:56 часа. Незабавно са изпратени екипи на РСПБЗН– Плевен, които са спасили 180 декара  Причините за произшествието се изясняват.

На 23 юни при пожар в складово помещение на магазин на улица „Васил Левски“ в гр. Плевен са унищожени  наливна парфюмерия -  30 литра; фирмена документация, опушени са 250 кв. м стени, каратаван - 20 кв.м.; дограма – 9 кв.м. Сигнал е постъпил в 12:11 часа. Пожарът е потушен от служители на РДПБЗН- Плевен. При огледа е установено, че причината е късо съединение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама