Емануел Луканов гледа звезди от любимия си „Реал“ Мадрид

15:07, 25 юни 16 / Спорт 25 483 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Емануел Луканов имаше възможност да гледа на живо звезди от любимия си отбор - „Реал“ Мадрид. Помощник-треньорът на „Черно море“ присъства на два от двубоите от Европейското първенство - между Португалия и Исландия, а също и Хърватска и Чехия. Лошо впечатление му направил единствено затегнатия режим при влизането на стадиона. „Имам добри впечатления от мачовете. Но лошо впечатление ми направи самата обстановка във Франция. Не е от най-приятните - много полиция, много проверки, докато влезеш на стадиона. Не е чисто футболна атмосферата. Но вече на стадиона като видиш тия топ звезди, малко се забравя това, което се случва около Европейското първенство. Гледах Португалия - Исландия и Хърватска - Чехия. Имаше проблеми на трибуните при втория мач, но първият протече добре. Имах възможността да гледам Роналдо и Пепе, които играят за любимия ми отбор - „Реал“ Мадрид. Останах много доволен и впечатлен от начина, по който протече самия мач. Исландците и те показаха добра игра. Много доволен останах от престоя във Франция“, каза за Varna.topnovini.bg Емануел Луканов.

Припомняме, че гледането на мачове от Европейското първенство е част от треньорския курс за лиценз „Про“. Преди това помощник-треньорът на „моряците“ беше и на специализиран курс в УЕФА. Там на него се падна задачата да направи тренировка на „Атлетико“ Мадрид и да я анализира.

Все още обаче не се знае каква ще е задачата за кандидатите за лиценз „Про“ след посещението на мачове от Евро 2016. „Тепърва ще ни кажат дали трябва да анализираме мачовете от Европейското, да правим дипломна работа върху тях. Няма нещо конкретно, което за момента да ни е поставено като задача“, обясни Емануел Луканов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама