От художествена литература до готварски книги на летния Черен петък в "Перото" (снимки)

17:04, 25 юни 16 / Култура 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вторият Черен петък в литературния клуб „Перото“ отново предложи на столичани и на гостите на града над 1000 заглавия за всеки читателски вкус на намалени цени с 50% и повече отстъпка.



Любителите на книгите могат да изберат измежду художествена литература, история, теория на литературата, история на литературата, готварски книги, книги за отглеждане на деца, книги за цветя и растения.



„Всеки може да намери тук най-интересното четиво за лятото, за приятели, за близки и за самия себе си“, каза директорът на Националния център за книги към НДК и на литературния клуб „Перото“ Светлозар Желев пред София Topnovini.bg.



 „Предлагаме от висока художествена литература, от най-интересните поредици, каквито са съременна европейска проза на „Колибри“, през класиката на „Фама“, до най-добрите съвременни автори на „Жанет“. Могат да се намерят едни от най-добрите фентъзи книги, книги за деца, криминална литература“, допълни той.



Според него този Черен петък в ще бъде по-слаб в сравние с първия през месец април, защото сезонът на лятото е настъпил и много хора са извън София, а други предпочитат да не излизат в горещините.



През месец октомври ще има нова разпродажба на книги в „Перото“, като се очаква да обхваща два дни –петък и събота.





Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама