Хиляди ще посрещнат Джулай морнинг на Албена, Камен бряг и Шабла

08:03, 30 юни 16 25 1050 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хиляди ще се съберат тази нощ край морето от Албена до Шабла, за да посрещнат първото юлско слънце.

Гостите на Албена ще посрещнат Джулая с разтърсващо диджей парти до сутринта. Цяла вечер зареждаща музика, летни миксове и танци очакват денс маниаците в Бийч Клуб Ганвие. Неповторима музикална селекция до сутринта с DJ Dan Taneff /Lifestyle records/, DJ Tony /Xtravaganzza/ и специалното участие на истанбулския DJ V-Dat. Неговото присъствие със сигурност ще държи будни всички до изгряващото слънце. Бийч Клуб Ганвие ще предлага промоции, енергийни и коктейлни напитки, които ще освежават в лятната гореща нощ всички купонджии.

След като през юни JEREMY? споделиха сцената с рок легендите QUEEN и Адам Ламбърт в Полша, Румъния и България, популярната българска рок банда от Каварна, ще посрещне първите слънчеви лъчи на Джулай морнинг като хедлайнър на традиционния рок фест на Камен бряг. JEREMY? гарантират незабравим рокендрол и силни емоции за всички свои родни фенове тази нощ. По традиция всяка година на 30 юни срещу първи юли големи групи хора се събират в местността „Огънчето” край Камен бряг, за да посрещнат изгрева на слънцето и първото юлско утро. В купона, организиран по традиция от Община Каварна, ще участват NO PLANET, IVO RUEV BAND и PLEASURE. Началото е в полунощ, а купонът ще продължи до 06.00 часа сутринта.

В най-източната точка на българското Черноморие – Шабла,  ще посрещнат Джулай Морнинг с „Легендите” - едни от най-обичаните музиканти, и непреходните рок хитове от четири поколения насам. Част от проекта са Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра”. Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг “Добруджа” точно в 3 часа след полунощ. Рок епопеята ще продължи до изгрев слънце.

Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. В 1 часа след полунощ  варненската поп, рок и блус-банда „БУМЕРАНГ“ ще подгрее преди излизането на “Легендите”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама