„Лудогорец“ привлече защитник от Аржентина

16:48, 30 юни 16 / Спорт 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ПФК „Лудогорец“ привлече аржентинския защитник Хосе Луис Паломино, съобщиха от пресслужбата на клуба.

 За последно  латиноамериканецът е играл за френския Мец, а преди това за два от най-популярните отбори в своята родина – „Сан Лоренцо“ и „Архентинос Хуниорс“. Преговорите между клуба и играча продължиха близо три месеца и в сряда приключиха с успех. За подписа на Паломино ПФК „Лудогорец“ пребори именити клубове от Европа и Латинска Америка.

Днес, Хосе Луис бе представен като футболист на петкратните шампиони. Спортният директор на „орлите“ Методи Томанов му връчи фланелката с номер 5. След обяд защитникът проведе и първа тренировка на лагера в австрийския курорт Бад Харинг.

Хосе Луи Паломино е третият летен трансфер на ПФК „Лудогорец“ . Преди него с отбора подписаха бразилецът Густаво Кампаняро и украинецът Игор Пластун.  С идването на аржентинеца лятната селекция на петкратните шампиони приключва.

Пластун и Паломино бяха първите имена в трансферния списък на Георги Дерменджиев с цел повишаване на конкуренцията в защита.

„Вярвам, че ще помогна на „Лудогорец“ да постигне целите си. Знам, че те са високи“, бе първият коментар на Хосе Луис Паломино, цитиран от пресслужбата на клуба. „Играл съм в Европа. Не се нуждая от адаптация. Наясно съм, че в „Лудогорец“ има доста чуждестранни футболисти, които са помогнали за успехите в България и Европа. Надявам се аз да съм поредният такъв“, допълни аржентинският защитник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама