Военни победиха в полицейски турнир в Стара Загора

16:22, 01 юли 16 / Спорт 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на Втора механизирана бригада победи в традиционния футболен турнир на малки вратички, организиран от ОДМВР в Стара Загора. Състезанието се провежда по повод предстоящия професионален празник на МВР – 5-ти юли.

В турнира, който се проведе днес на тренировъчното игрище на стадион „Берое”, участваха 12 отбора. На терена се изявиха представители на ОДМВР – Стара Загора, Районните полицейски управление в региона,  община  Стара Загора, Зонално жандармерийско управление – Кърджали и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”.

След изключително оспорвани футболни срещи, играни при тежки метеорологични условия (силно слънце и високи температури), на първо място се класира отборът на Втора механизирана бригада, който на финала победи отбора на Пожарната с резултат 5:2.

Отборът на община Стара Загора, в който се включи и кметът  Живко Тодоров, са класира на трето място, след победа с дузпи над отбора на Първо районно полицейско управление Стара Загора.

Класиралите се на първите три места в турнира бяха наградени с купи от директора на ОДМВР Стара Загора, старши комисар Николай Кирков, а всички участници бяха поздравени за показаните силен отборен дух и честна игра.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама