Местната власт в Две могили организира общински игри „Спортно лято на село”

10:01, 02 юли 16 / Спорт 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Местната власт в Две могили организира общински игри „Спортно лято на село”, съобщиха от администрацията в градчето. Kампанията е за деца, ученици и младежи. Тя е с превантивна цел за ангажирането им в свободното време чрез спорт и трае през целия юли в населените места от общината.

Случва се за втора поредна година, като и през тази започва с футбол на малки врати в село Бъзовец, където има нова, направена по проект площадка.

Записването и участието е отборно, за тимове от по 5 души и за възрастови групи до 17 г. и от 18 до 25 г. Организира се със съдействието на кметството в село Бъзовец, което е предвидило предметни награди. Състезанието ще се проведе утре от 10.00 ч. Крайният срок за записване е до 9:00 ч., отново утре. Това става в сградата на община Две могили и на тел. 0884 311 052, Борислава Грозева.

Предвидено е и състезание с велосипеди за аматьори. Записването и участието е индивидуално и е за възрастови групи до 13 г. (вкл.) и от 14 до 17 г. (вкл.). Отново са предвидени предметни награди. Това състезание ще се проде на 6 юли, сряда, от 10.00 ч. в Две могили, на улица „Максим Горки” (стария пазар). Записването е на същия телефон.

Спортен ден ще има и в село Чилнов на 14 юли отново от 10.00 ч. То ще е пред Народно читалище (НЧ) „Светлина 1927”. Записването и участието са индивидуални за деца и ученици. Организира се със съдействието на кметството в Чилнов и НЧ „Светлина 1927”. Записването става в читалището.

Спортният ден в Баниска е на 25 юли, пак от 10.00 ч., в центъра на селото. Записването и участието са индивидуални за деца и ученици. Организира се със съдействието на кметството, където става и записването.

На 28 юли е спортния ден в Батишница, от 10.00 ч. в парка на селото. Записването и участието са индивидуални за деца и ученици. Организира се със съдействието на кметството и НЧ „Пробуда 1927 г.”. За записване: 0884/311-052, Борислава Грозева.

Организаторите уточняват, че може да променят дата или час при необходимост, за което участниците ще бъдат уведомени лично. Незаписани участници няма да бъдат допускани до състезание, подчертават от община Две могили.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама