Приморско събира майстори-танцьори на отворен фест „В магията на танца и морето"

12:56, 02 юли 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Приморско събира майстори на съвременни танцови изкуства на пети отворен фестивал „В магията на танца и морето". Той ще започне на 2 юли /събота/ от 17 часа на сцената на амфитеатъра. Участие в танцовия форум ще вземат ТСК „Sunshines", ТСК „ Тангра", ТСК "Суперформа", КСТ"СИЛВАНА ДЕНС", Джаз – балет „Каприз", ТСК „ Фрея", Танцова школа „Крис", „Астея", "Талисманите", „Cool kids","Crazy", Балетна школа „Инфанти" и „Софи денс". Това съобщиха от Община Приморско.

Три дни любителите на модерното танцово изкуство ще имат възможност да се насладят на оригиналната хореография и вещината на участниците в престижния фестивал. Ще бъдат представени различни жанрове: класически танц, характерни танци, етно шоу, джаз, съвременни техники, латино шоу, танцово шоу и хип-хоп.

Организатори на фестивала са Община Приморско, Българска спортна танцова федерация и ТСК „Sunshines".

На 5 и 6 юли ще се проведе практически семинар с доказали се хореографи в класически танц, съвременни техники, американски джаз, български фолклор и зумба. Той ще започне 9 часа в салона на местното училище със специалното участие на Стаса Станкович от Сърбия.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама