Зам.-кмет на Перник заформил скандал в самолет

13:11, 02 юли 16 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зам.-кмет на Перник заформил скандал в самолет на „България ЕР” на въщане от Брюксел. За това пише във Фейсбук профила си юристът Огнян Варадинов. Става дума за Владислав Каралиев, според "19 минути". 

Групата, в скоято са били и кметът на града и областният упраител се връщала от Белгия. В основата на скандала бил именно Каралиев, и то след солидна почерпка с алкохол. На финала той е бил отведен от полицията.

Ето и целия разказ на Варадинов:

В понеделник сутринта имах съмнителното удоволствие да пътувам до Брюксел заедно с една странна група лица, голяма част от които с откровено просташко поведение. Съмнителното удоволствие премина в откровен потрес в сряда вечерта, когато с полет на България Ер от Брюксел за София се паднахме отново със същата група, този път очевидно почерпена и с приповдигнато от оказаното й европейско внимание настроение.

С две думи, след допълнителна почерпка в рамките на предлаганото от кетъринга в самолета, придружена със спорадично пускане на чалга от мобилен телефон, разговор на висок тон, дебелашки закачки и други откровени прос

тотии от всякакъв характер, част от „делегацията” влезе в конфликт със стюардесите, тъй като те отказаха да им сервират повече алкохол, да им носят лед и да им изпълняват други прищевки. В резултат се заформи сериозен скандал между „делегацията” и част от останалите пътници и стюардесите.

На излизане от самолета предизвикалите скандала бяха отведени от полицията, а ние поживо-поздраво се прибрахме по къщите си.

Тази история едва ли заслужава чак такова внимание, ако не бяха следните обстоятелства:

1. Българската полиция реагира много адекватно и бе демонстрирана впечатляваща координация между нея е България Ер. Полицаите действаха изключително професионално, което ме кара да се чувствам горд, че съм българин!

2. Въпросната „делегация” бе предвождана от кмета и от областния управител на Перник, като в състава влизаха и някои от зам. кметовете, един от които бе в основата на скандала с персонала. Информация за целта на визитата в европейската столица може да се прочете тук . И това вече ме кара да се срамувам, че съм българин. Щом хора на такова ниво си позволяват с простотията си да застрашават самолет и пътници (за дребни теми като възпитание и етично поведение на публично място изобщо не говорим), как точно и по какви въпроси ни представляват в Брюксел?

Заради подобно поведение на борда на самолет лидерът на "Атака" беше осъден. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама