Цветанов поръча на реформаторите да са по-смирени

14:33, 02 юли 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разбирам активността на РБ, но тряба да се търси необходимият политически консенсус. Аз съм убеден, че оценките които ще бъдат дадени за страната ни от Европейската комисия ще бъдат позитивни и препоръчвам на РБ да бъдем по-смирени и да работим наистина обединени за развитието на страната. Така зам.-председателят ан ГЕРБ Цетан Цветанов коментира внесеното от ДСБ предложение за зам.-главен прокурор по корупцията, предаде репортер Шумен Topnovini.bg.

 „Министър Екатерина Захариева полага усилия да се реализират стъпките, които са начертани за реформа на съдебната система още от 2015 г. Само преди ден тя беше в Брюксел и запозна еврокомисаря с приетия на първо четене антикорупционен закон, също така и със следващите стъпки, които се правят в Закона за съдебната власт”, посочи още той.

Цветанов повтори, че кандидат-президентската двойка на партията ще бъде обявена през септември. Така щяло има по-малък период от време за политическа реторика и намаляването й ще доведе до по-добри резултати в управлението и държавата ще може да реши доста от наболелите проблеми. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама