Със спартакиада и турнир по стрелба ще отбележат празника на полицията в Търговище

18:10, 02 юли 16 / Спорт 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С демонстрации на екипи на полицията и пожарната, турнири по стрелба и състезания по футбол на малки вратички и теглене на въже ще бъде отбелязан професионалният празник на служителите на МВР в Търговище.   Тържеството започва в 9,30  часа в понеделник пред главния вход на Областната дирекция, където ще бъдат издигнати знамената на България и на Европейския съюз. На гостите ще бъдат представени две демонстрации – на специализираното тактическо звено за бързи действия и на екип на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

В киносалона на дирекцията ще бъдат прочетени заповедите за награждаване на служители по случай професионалния празник на МВР – 5 юли.

В 10 часа ще бъде даден стартът на традиционния турнир по стрелба с боен пистолет за представители на органите за местно самоуправление, съдебната власт и медиите, който ще се проведе на покритото стрелбище в сградата на дирекцията. След приключването му във вътрешен турнир по стрелба на същото стрелбище точността и бързата си реакция ще премерят служители от отбори на различните подразделения на дирекцията. 

В 10,30 часа на стадион „Димитър Бурков“  започват състезанията по футбол на малки вратички и по теглене на въже, в които участват отбори на районните управления в състава на дирекцията и на пожарната. Обявяването на резултатите от спартакиадата и награждаването на победителите и техните подгласници ще стане от 13 часа на стадиона.

В понеделник от 9 до 10,30 часа във връзка с честването на професионалния празник на служителите на полицията и провежданите по този повод демонстрации ще бъде ограничено движението по ул. “Сп. Грамадов”  в участъка между бул.”Тр.Китанчев” и ул.”В.Петлешков”, информираха от пресцентъра на полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама