Организират „Ден на работодателя” в Русе

07:07, 04 юли 16 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 4 юли, дирекция „Бюро по труда“- Русе организира „Ден на работодателя”. Началото е от 9.00 часа, мястото– първи етаж на ДБТ, ул.„Капитан лейтенант Евстати Винаров” 10.

В тази нова инициатива ще вземат участие четири русенски работодатели от секторите  автомобилостроене, чорапно и конфекционно производство. Търсещите работа лица ще могат в директни контакти с представителите на фирмите да се запознаят с дейността им, да се информират за условията на труд, потребностите от работна сила.

Форумът ще даде възможност за постигане на договореност за заемане на предложените работни места, основна цел на посредническата дейност на териториалните структури на Агенцията по заетостта, съобщават още организаторите.

Трудовите посредници ще бъдат на разположение на всички участници - с компетентни насоки в областта на трудовата заетост. Обратната връзка с участниците ще помогне на организаторите за оценка на удовлетвореността на търсещите работа лица и фирмите от предоставената нова възможност за активен контакт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама