„Театър под звездите“ представят в Стара Загора

07:10, 04 юли 16 / Култура 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Драматичен театър „Гео Милев” в Стара Загора започна летни представления под звездите. За сцена служи Лапидариума на Регионалния исторически музей в Града на липите.

Днес от 21.00 часа старозагорци могат да видят пиесата „Голямото надлъгване“ от Рей и Майкъл Куни, чийто режисьор е проф. Андрей Аврамов.

 Комедията “Голямото надлъгване” въвлича зрителите в калейдоскоп от комични ситуации, създадени от трима братя с най–добри намерения….  Преди да се усетите, сцената ще ви залее с потоци от искряща енергия и смях до сълзи!, казват от Театъра.

Постановката ще бъде представена и утре.

На 7 и 8 юли любителите на театралното изкуство ще могат да се насладят на  "Госпожа Министершата" от Бранислав Нушич. Режисьор на постановката е Йосиф Сърчаджиев. Любителите на тетатъра  ще се насладят на шеметна поредица от политически ходове, динамична домакинска дипломация и безогледен стремеж към лична изгода, пресъздадени майсторски от старозагорските актьори.

На 12 и 13 юли са представленията на  "Крадецът на праскови", а на 14 юли зрителите ще могат да гледат "Без докачение, моля...".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама