Спецполицаи демонстрират техники на пл. „Хаджи Димитър” за празника на МВР

07:29, 04 юли 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С демонстрация на „Специализираното тактическо звено за бързи действия” ще бъде отбелязана 137-тата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи.  Ръководството на ОД на МВР-Сливен и служителите ще отбележат своя професионалният празник днес на площад „Хаджи Димитър” в Сливен. 

Началният час на тържеството е в 10,00 часа. Програмата предвижда приемане на строя от директора на ОД на МВР-Сливен, приветствие към служителите  на МВР, гостите и гражданите, поднасяне на венци на признателност към загиналите за свободата на България на паметника „Хаджи Димитър”. Тържествата част ще завърши с демонстрация по задържане на въоръжен извършител на престъпление с прилагане на специални тактически способи  от „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОД на МВР-Сливен.

От 11,00 часа в залата на ДНА ще се проведе тържествено събрание на служителите в ОД на МВР-Сливен. На него ще бъдат връчени наградите „Полицай на месеца” и „Полицай на 2015 година”; купите и медалите на победителите в спортния турнир по футбол и стрелба. Директорът на ОДМВР-Сливен, старши комисар Чавдар Божурски, ще връчи плакети за проявена доблест и дълг на граждани на Сливен, оказали помощ в разкриването на престъпления.

Служителите на Областната дирекция на МВР канят гражданите на Сливен да отбележат, заедно с тях 137-мата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама