„Нефтохимик“ замина да се готви за елита в Трявна

09:21, 04 юли 16 / Спорт 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С група от 23 играчи отборът на „Нефтохимик“ замина на подготвителен лагер в Трявна, съобщиха от клуба. Тимът ще бъде там до 14 юли, когато ще се завърне в Бургас и до започване на шампионата в Първа професионална лига ще се готви на местна почва. Старши треньорът Димчо Ненов ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение на Даниел Гаджев, който продължава да лекува контузия.

В Трявна „зелените“ ще изиграят три контролни срещи: на 6 юли с „Локомотив“ (Горна Оряховица), 10 юли срещу „Ботев“ Пд и на 13 юли с отбора на „Етър“. Относно селекцията се очаква през тази седмица към отбора да се присъединят още няколко футболисти. Последните, които подписаха договори с „шейховете“, са юношата на клуба Даниел Андреев и левият бранител Иво Малинов.

След като „Нефтохимик“ се завърне от Трявна, ще може да използва и обновената база „Кампус“ в Сарафово, където през изминалия месец се извършваха ремонтни дейности на съблекалните. Ремонтът там вече е завършен и бургаският тим ще има възможност да използва модерната база край Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама