Пиян шофьор псува медици в Спешното в Шумен

11:52, 04 юли 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пиян шофьор, който карал без книжка предизвикал ПТП и след това вилнял в „Спешна помощ” на шуменската болница, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Произшествието възникнало около 19 часа на ул.”Ген. Скобелев” в Шумен. Неправоспособният С.К./27г./, който бил зад волана на Нисан “Микра” с чужда регистрация се блъснал челно в лек автомобил Дачия “Логан” с шуменска регистрация.

Оказало се, че мъжът управлява след употреба на алкохол. Тестът с дрегер отчел 2.38 промила в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за анализ.

След удара бил откаран за преглед в МБАЛ- Шумен.

Отправил обидни думи и псувни към медицинския персонал, който обработвал порезни рани по главата му. Буйствал в кабинета на лекаря, плюл срещу него и ритнал бюрото му.

Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. За шофиране в нетрезво състояние и без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство срещу С.К. е започнато бързо производство.

За грубо нарушаване на обществения ред и отправени обиди към медиците в МБАЛ- Шумен му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама