Тържествено връчиха шофьорските книжки на отличници в ПГ по механотехника

13:23, 04 юли 16 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Свидетелствата за управление на моторно превозно средство на част от успешно завършилите ученици от Професионалната гимназия по механотехника – Сливен връчи областният управител Татяна Петкова.

„Пожелавам на всички, които получават свидетелствата си за управление на моторни превозни средства, добър и безавариен път. Вие поемате голяма отговорност, включително за живота на хората, които ще возите и тези, които ще срещате на пътя. Никога не шофирайте, ако сте употребили алкохол и винаги съобразявайте с каква скорост шофирате, за да съхраните вашия живот и живота на хората около вас. Разумно управлявайте автомобилите си и не нарушавайте Закона за движение по пътищата,“ пожела Петкова на младите водачи.

Освен свидетелствата за управление, водачите получиха и изработена в Областна администрация Сливен и подписана от областния управител брошура с препоръки и съвети към водачите на МПС.

Съвети за безаварийно шофиране дадоха и членовете на Областната комисия по безопасност, сред които представители на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“, сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР Сливен, Съюз на българските автомобилисти, Регионален инспекторат по образованието, Областен съвет на БЧК и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама