Директорът на сливенската полиция поздрави служителите си с празника на МВР

14:03, 04 юли 16 25 1647 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Директорът на ОД на МВР – Сливен, старши комисар Чавдар Божурски, отправи поздрав към служителите на Областната дирекция на полицията по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли. В приветствието се казва:

Уважаеми служители на МВР, По случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли имам удоволствието да ви поздравя от мое име и от името на ръководството на Областната дирекция на МВР в град Сливен.

Избрали сте една трудна и отговорна професия - обърната с лице към риска, лишена от илюзии и лукс. Професия, изискваща всеотдайност, лоялност, дисциплина и хуманизъм. Грижата на държавата за спокойствието и сигурността на гражданите, за защитата на техните права и достойнство е във ваши ръце. Това е висока чест, но и постоянна проверка на вашата морална, професионална и физическа издръжливост.

Високите европейски стандарти и сложните социално-икономически условия на нашето съвремие, ни поставят нови изисквания. 

Те налагат непрекъснато развитие и усъвършенстване на дейността на всички служби и звена включени в системата на Министерството, професионален и високоотговорен подход при решаване на служебните задължения, нетърпимост към всички прояви, уронващи престижа на полицейската институция.

Изказваме нашата благодарност на всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, други институции, неправителствени организации , медии и граждани. Честит празник!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама