Полицията в Сливен отбеляза 137 години от създаването на МВР (снимки)

15:01, 04 юли 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тържествена церемония организира Областната дирекция на МВР – Сливен по повод  137 години от създаването на МВР. Служители, граждани и гости на града се събраха на пл. „Хаджи Димитър“.

След приемане на строя от директора старши комисар Чавдар Божурски, Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий отправи поздрав към служителите на МВР.

Сред официалните гости бяха още народни представители от Сливенски избирателен район, кметът на Община Сливен Стефан Радев, ръководители на държавни структури и местни администрации, съд, ЦПС-Сливен, граждани.

Състоя се и ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци.

Тържествената част завърши с демонстрация по задържане на въоръжен извършител на обир чрез прилагане на специални тактически способи от „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР - Сливен.

В залата на ДНА-Сливен се проведе тържествено събрание, на което бяха връчени наградите „Полицай на месеца” и „Полицай на 2015 година”, купите и медалите на победителите в спортния турнир по футбол и стрелба. Ст. комисар Божурски връчи и плакети за проявена доблест и дълг на граждани от област Сливен, оказали помощ в разкриването на престъпления.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама