Търсиш очила – намери откъде в optikite.bg

16:51, 04 юли 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Намирането на очила понякога може да се окаже невъзможно. Дали цветът на стъклата и рамките, дали цената, дали липсата на възможност за преглед в оптика веднага, може да се окажат проблем.

Затова създадохме каталога optikite.bg, с който да те улесним в намирането на очила. Той е разделен по категориите очила за деца, диоптрични очила, слънчеви диоптрични очила, обикновени слънчеви очила, лещи, с възможност за преглед от офталмолог, както и услугата плащане с карта.

Специалната ни опция е най-близка оптика с възможност за избор на диаметъра на търсене – от 5 до 50 км. В каталога има възможност за търсене само сред отворените в момента оптики, както и избор на град.

Оптиките са разделени и по градове – например оптика София, оптика Варна, оптика Пловдив.

Благодарение на възможностите в каталога всеки салон може сам да персонализира представянето на своята фирма в съответствие с индивидуалните нужди. Всеки ден може да се променя слайдъра, да се добавят промоции и да се актуализират цените.

В каталога всяка оптика има отделен профил с телефона, адреса и работното й време. Някои от тях са посочили и цени.

Както споделят повечето експерти – очилата са също толкова необходими за изграждане на имидж, колкото и обувките. Дори и някои хора да имат резерви, по отношение на подобни артикули, надделява мнението, че те съдействат за подобряване на външния вид, правейки го по-впечатляващ и запомнящ се. Това може да бъде направено и в оптика Варна, например.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама