Къде да ремонтираш колата си – виж в avtoservizite.bg

17:20, 04 юли 16 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Смяташ, че профилактиката на автомобила е доста досадно занимание, и съзнателно отлагаш всяка дейност по поддържането на колата си.

Сега има по-лесен начин да се ориентираш къде да отидеш чрез онлайн каталога avtoservizite.bg. В него по различни критерии можеш да откриеш автомобилни сервизи. Това са ремонт на ходова част, автотенекеджийство, монтаж на газови уредби, боядисване, вулканизатор, ремонт на мотоциклети, компютърна диагностика, както и услугата плащане с карта.

Специалната ни опция е най-близък автосервиз с възможност за избор на диаметъра на търсене – от 5 до 50 км. В каталога има възможност за търсене само сред отворените в момента автосервизи, както и отбелязването на рейтинг на сервиза от 1 до 5.

Автосервизите са разделени по градове, например сервизи София, сервизи Пловдив и пр.

Благодарение на възможностите в каталога всеки сервиз може сам да персонализира представянето на своята фирма в съответствие с индивидуалните нужди. Всеки ден може да се променя слайдъра, да се добавят промоции и да се актуализират цените.

Съществува представа, че по вида и състоянието на една кола може да се съди за бита и характера на нейния собственик. Всеки човек е виждал автомобили, които са в лошо състояние, и това се отнася не само за техния външен вид, макар че и той е определящ.

Много шофьори предпочитат да посещават автомобилните сервизи доста по-рядко, отколкото налагат обстоятелствата. Те са убедени, че колите им не се нуждаят от специални грижи, които предполагат и инвестирането на известни средства в машините.

Но добрата профилактика и поддръжка на автомобилите е условие както за безопасността на пътуващите с тях, така и за по-дългия функционален живот на колите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама