Бургаски гимнастички спечелиха призови места от Държавното първенство за девойки

20:30, 04 юли 16 / Спорт 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезателките от Бургас се представиха отлично на завършилото Държавното първенство по художествена гимнастика за девойки младша възраст до 10 г., което се проведе от 30 юни до 3 юли в града, съобщиха от Общината.

При изключително голяма конкуренция в индивидуалния многобой в категория А шампионската титла в многобоя спечели Кристина Кърчева от "Олимпия". Трета се нареди нейната съотборничка Виктория Сахатчиева. В отборната надпревара отново "Олимпия" спечели титлата. Отборът беше представен от Кристина Кърчева, Виктория Сахатчиева и Алина Колумиец.

При ансамблите категория А отборът на "Олимпия" в състав Златина Златева, София Чолакова, Алина Колумиец, Виктория Сахатчиева и Кристина Кърчева зае 5-то място от общо 24 отбора.

В надпреварата участваха повече от 450 гимнастички от 47 клуба от цялата страна. По регламент гимнастичките представиха индивидуални и ансамблови съчетания в А и Б категория. Отлично се представиха възпитаничките на Елена Симеонова.

Състезанието се проведе в спортна зала "Младост" с любезното домакинство на спортен клуб по художествена гимнастика "Олимпия" и Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама