Банков дълг вади на тезгяха хотел в Малко Търново за над 380 хил. лв.

07:30, 06 юли 16 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хотел „Свети Никола” в Малко Търново излиза на публичен търг за първи път. Частният съдебен изпълнител Делян Николов го е обявил за продажба с начална цена 387 225 лева. Причината е дългове към „Уникредит Булбанк”. Хотелът е собственост на „Форт Сайт” ЕООД и „Марабела Трейд” ЕООД. Първата фирма е собственост на Петър Янков, а другата – на Тодорка Желева, показва справка на Topnovini.bg в търговския регистър.

Върху имота има вписана ипотека в полза на „Уникредит Булбанк”, както и вписана възбрана в полза на същата банка.

Публичната продажба ще се проведе до 2-ри август тази година в Районния съд в Малко Търново. Отварянето на наддавателните предложения  и обявяването на евентуален купувач ще се състои на следващия ден.

Хотел „Свети Никола” е двуетажен от монолитна стоманобетонна конструкция и тухлена зидария. Фасадата на първия етаж е облицована с естествен камък, а на втори етаж е с положена топлоизолация, фасадна мазилка и боя. Покривът на сградата е скатен, керемиден, от дървена конструкция с изградено водоотвеждане. Дограмата е ПВЦ, стъклопакет. В сградата е монтирана инсталация за централно отопление.

Дворното място е оградено и застроено. Част от хотела е с фундамент от каменна зидария и ограда от масивно дърво, а останалата част е изцяло от зидария от естествен камък. Има изграден дървен портал за автомобили. От двата входа на дворното място към основната сграда са изградени две пътеки изцяло с настилка от естествен камък. Останалата част от дворното място е зелена площ.

Първият етаж на „Свети Никола” се състои от котелно помещение, магазин, входно антре на сградата, коридор и стълбище към втори етаж, механа, санитарни възли, обслужващи механата.

Верандата пред механата е с подова настилка от гранитогрес и дървено дюшеме пред главния вход на сградата.

Магазинът е преустроен в спално помещение, в което са обособени спалня, дневна и санитарен възел – баня с тоалетна.

Механата се състои от основна зала и кухненски блок. На тавана в основната зала е изградена вентилационна система с въздуховоди от гипсокартон. Там има и вградена камина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама