Френски топ коафьори водят семинар във Варна

07:44, 06 юли 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама от топ коафьорите на Франция – Людовик Женийо и Дейвид Корнелюп, са във Варна за участие в семинар „Summer Look 2016“. Той започва днес в галерия „Графит“. В рамките му фризьори от региона ще обменят опит с френските стилисти, като акцент са цветовете на лято 2016 и представянето на топ продукти с формула, вдъхновена от природата, с изцяло органични съставки.

Людовик Женийо започва професионалното си развитие във фризьорството на 14-годишна възраст, а на 20 години отваря собствен салон. Днес той е артистичен директор на френския бранд Еugene Perma. Изсветляването е неговата страст и по време на семинара  ще представи различни техники за постигане на светли нюанси в нови, чисто бежови цветове във визията “Blonde Nude“. Розово русо и сиво русо са другите линии, които ще покаже като техника и стил пред българските си колеги. Участва в авторитетните модни изложения Fashion Week New York, Festival Metamorphose International Francе. В началото на 2016 г. създава свой стил под логото Ludo Color Designer.

Страст, професионализъм и артистично отношение в работата си влага и Дейвид Корнелюп – в художествения екип на Еugene Perma от 2012 г. Посвещава работата си на 100-годишния бюти бранд, привлечен от френския дух на иновативните продукти и впечатлен от мисията на партньорската програма да подпомага фризьорите на марката в реализирането на собствените им идеи. На 30 години той получава приза „Най-добър коафьор на Франция“, като отличието му е връчено от тогавашния френски президент Жак Ширак. През годините на своята кариера Дейвид работи по редица интересни проекти във висшата мода и в партньорство с дизайнери за прет-а-порте ревюта, с различни модни къщи, както и за френската национална телевизия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама