Лили Иванова: Ако аз реша, че съм постигнала всичко, значи съм постигнала края

09:04, 06 юли 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ако аз реша, само ако реша, че съм постигнала всичко, значи съм постигнала края. А краят никак не е приятен. Да видиш края си... че повече не можеш да постигнеш. Това каза в емоционално интервю по bTV голямата българска певица Лили Иванова. 

Примата на българската музика разказа още, че не се сърди на радиата, че не пускат новите й песни. "Това е решение на редакторите. Не ги харесват хората - насила хубост не става", заяви простичко тя.

"Никога не съм била от напористите, да съм на първия ред. Просто съм искала да си върша работата и да вървя напред", разказа певицата. Тя с усмивка сподели, че обича работата си и това, което прави и няма от какво толкова да се изморява.

Лили Иванова призна, че заради емоцията преди концерт "мога да променя някоя дума в песента, човек може да сбърка и аз не съм застрахована от грешки". Тя обаче обясни, че я "влудява" да прави грешки и каза, че е много взискателна към себе си. Певицата сподели и притесненията си за това как хората чувстват в голямата зала нейните по-бавни песни, които по думите й са любими.

"Доверчива съм, но по-скоро съм наивна. Някой път ми се качват на главата, но се усеща", разкри Лили Иванова и допълни, че предателство не прощава. Тя каза още, че има "огромни претенции" за честност и достойнство.

"Човек веднъж обича истински, другото са временни емоции", заяви още примата. 

Лили Иванова отрече обвиненията, че се прави на голяма звезда, като каза, че не хвърчи по облаците и се чувства на земята. Също така сподели, че не може да бъде купена с нищо освен с хубава песен и текст.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама