Девет медала спечели СК "Сини камъни" от Държавното по скокове на батут и пътека

10:33, 06 юли 16 / Спорт 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два златни, четири сребърни и три бронзови медала е равносметката на сливенския клуб „Сини камъни” от Държавното първенство по скокове батут, двоен мини батут и акробатична пътека. Надпреварата се проведе в столична зала „Арена Армеец”.Участваха над 200 състезатели от всички клубове в страната.СК „Сини камъни” се представи с 11 състезатели.

Златните медалисти от сливенския клуб са Самуил Въндев на пътека при момчетата до 8 години и Преслав Въндев на пътека във възраст 11-12 години.

Сребърните отличия са за Георги Стефанов – на двоен минибатут, Кристияна Стамова- на пътека във възраст 10 години, Калоян Айранов – на пътека във възраст 12 години и Николай Иванов – на пътека във възраст 14 години.

С бронз се окичиха Самуил Въндев на батут, като това е негово второ отличие в надпреварата, Пресиян Въндев на пътека и Мариета Тонева на пътека.

Младият специалист в клуба и доскорошен състезател Бояна Димитрова не скри вълнението от успеха на възпитаниците си, които с нетърпение очакват в злата да се завърне старши треньора Стефан Божков.Те му пожелават бързо възстановяване и обещават да го радват с още успехи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама