Прибраха шофьор с 3,86 промила и друг, пушил „трева”

11:09, 06 юли 16 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж, седнал зад волана солидно почерпен, установиха полицаите в Тервел. Техни колеги в Добрич пък спряха шофьор без книжка, пушил канабис, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В понеделник около 17:00 часа в Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Санг Йонг Рекстон”  с великотърновска регистрация.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,86 промила в издишания от водача въздух.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Н.С. (34 г.) от град Велико Търново. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

Във вторник около 10:00 часа по бул. „Русия” в Добрич полицаите спрели лек автомобил „Форд” с добричка регистрация.

При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила няма книжка. Извършена е проверка с техническо средство за използване на наркотични вещества, като цифровата индикация е с положителна проба за употреба на наркотичното вещество канабис.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Н.Н. (18 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама