Търсят изпълнител за ремонт на улици в Разград и населените места в общината

14:13, 06 юли 16 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществена поръчка за избор на изпълнител на строително - монтажни работи, свързани с ремонт на улици в град Разград и населените места на територията на общината обяви местната администрация.

Поръчката обхваща изпълнение на изкопни и насипни работи; демонтажни и монтажни работи по полагане на бетонови бордюри и ивици; трошенокаменна основа; изрязване и фрезоване на асфалтови настилки, полагане и на асфалтови смеси за профилиране, кърпежи и настилки, обработка на пукнатини в асфалтовите настилки; ремонт на асфалтови тротоари, прилежащи асфалтови паркинги и отводднителни съоръжения и др. Улиците и участъците за извършване на строително - монтажни работи, както и начинът за извършване на ремонта, ще се определят от възложителя. Предвижда се да се извърши ремонт на ул."Христо Смирненски", ул."Витоша" и др.улици в гр.Разград, съобразно финансовия ресурс на възложителя, както и ремонтни работи по улици в населените места на територията на общината.

Стойността на поръчката без ДДС е 166 666 лв. Крайният срок за получаване на документация за участие в обществената поръчка е 4 август.

Изискванията към участниците са да са изпълнилипрез последните пет години дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тази на поръчката. Те трябва да разполагат с персонал и с ръководен състав с определена професионална компетентност, както и осигуреност с основното техническо оборудване за изпълнение на поръчката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама