Йоско с 21-ва присъда, отива в затвора за 12 години

15:02, 06 юли 16 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Присъда от 12 години затвор наложи Шуменският окръжен съд на 29-годишния Теодор Б., по прякор Йоско. Той бе признат за виновен за опит за грабеж, представляващ опасен рецидив, и причиняване на телесна повреда на полицейски служител, съобщиха от Апелативната прокуратура.

На 24 ноември миналата година, след 17.30 часа в полицията в Шумен жена сигнализирала, че неизвестен е направил опит да отнеме чантата й, след което я ударил в окото.

Други шуменци пък подали сигнал за мъж, който блъскал вратите на православен храм в града и притеснявал клиентите на заведение.

Полицаите се отзовали на сигнала и извършителят бил засечен. При опит да бъде задържан, Теодор Б. грабнал камък и го хвърлил по един от полицейските служители. След това избягал и скочил в дълбокото 4 метра корито на река Поройна. Служителите на реда извадили Теодор Б., който е известен в Шумен с прякора Йоско.

За 29-годишния мъж това ще бъде 21 присъда. В богатото съдебно досие Теодор Б. е натрупал и изтърпял присъди за грабежи, кражби, хулиганство, причиняване на телесни повреди, възпрепятстване на орган на властта, унищожаване и повреждане на чуждо имущество.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама