„Нефтохимик“ пусна абонаментните карти за новия сезон

16:32, 06 юли 16 / Спорт 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ПФК „Нефтохимик“ пусна абонаментните карти за новия футболен сезон. Очаква се той да донесе на бургазлии много емоции и зрелищни мачове, тъй като градът ще има представител в елита след няколко години затишие.

Абонаментната „Зелена“ карта за цялата състезателна година ще осигурява достъп до всички сектори с изключение на Супер ВИП и ВИП ложите и ще се продава на цена от 80 лв. Картата ще даде възможност на феновете да гледат всички мачове от редовния сезон и плейофите, както и срещите от турнира за Купа България. Билетите ще се продават на цени от 6 до 10 лв. в зависимост от противника. Пенсионерите и учениците ще се възползват от 50-процентно намаление, а децата под 7 години, с придружител, ще влизат безплатно.

„Сребърната ВИП“ карта ще струва 600 лв. и ще дава на своите притежатели място във ВИП ложите, кетъринг и паркомясто. Комфортът, който ще осигурява „Златната ВИП“ карта, ще струва 1500 лв. Тя ще предлага места във „Супер ВИП“ ложа, кетъринг и ВИП паркомясто.

Абонаментните карти за сезон 2016/2017 ще бъдат пуснати в продажба от следващия понеделник (11 юли). Всички желаещи ще могат да закупят своята карта от Спортен център „Изгрев“ (зад магазин „Велека“), ет.2, офис „Нефтохимик“, всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама