24-годишен хърватин на проби в „Черно море“

17:37, 06 юли 16 / Спорт 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
24-годишният хърватски футболист Дани Симеунович е на проби в „Черно море“ от днес. Той се присъедини към „моряците“ в Банско. Юношата на „Кроация Сесвете“ е роден на 12 февруари в Загреб и е висок 174 см. Кариерата му преминава в босненските „Травник“ и „Зрински “ (Мостар), а през миналия сезон дясното крило се подвизаваше в ФК „Сараево“, който завърши на четвърто място в шампионата.

Симеунович ще направи първа индивидуална тренировка под ръководството на треньора Емануел Луканов. След това ще се прецени дали хърватинът ще вземе участие в утрешната контрола на тима.

„Моряците“ проведоха тактическо занимание в обновения спортен комплекс край Банско, което включваше пас комплекс и заучени положения. Заради големите жеги и тежките натоварвания старши треньорът Георги Иванов реши да отмени следобедната тренировка, за да могат футболистите да са отпочинали за утрешния двубой с „Левски“, съобщават от клуба. Проверката с вицешампионите е в Правец и ще стартира в 19 ч.

Станаха ясни и часовете на другите проверки на варненския тим. На 10 юли „моряците“ ще се изправят срещу „Септември“ от 10,30 ч., на 13 юли е предвиден двубой с „Пирин“ от 19 ч., а контролата с „Оборище“ е насрочена за 16 юли от 10,30 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама