Съветник от РБ: Ще ходя на частни уроци по български и ще взема матурата

20:45, 06 юли 16 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Айри Мурад, общинският съветник в Пловдив от Коалиция Здравко Димитров - Да решаваме заедно, в която е Реформаторският блок , се прочу с резултатите си от матурите – по български език 2,63 и  по философия – 3,13. 

Все още не е почнал да учи усилено за поправката, но ще си наеме частен учител и е сигурен, че ще  се представи по-добре.

"Наистина не  бях учил по български, имах много работа с хората. Но от философията съм доволен, без да съм учил взех 27 точки, това е повече от среден 3.  Сега се подготвям, ще си хвана частен учител. Успехът ще е явен, усещам го," разказа Айри Мурад, цитиран от Радио Пловдив.

Той допълни, че не се е разделил с мечтата си да учи и висше образование като най-много иска да стане ветеринарен лекар.

38-годишният политик пое ангажимента на днешната сесия на общинския съвет, на която бяха гласувани  два образователни проекта –единият за 500 хиляди лева в квартал Столипиново, да следи как се изразходват парите.

"Това е много важен проект и ще бъде полезен за хората от квартала. Нашите деца ще ходят на цирк, театър, кино. Интеграцията е много важна при нас. Децата ще имат стимул да ходят на училище. Знам, че тези пари няма да изчезнат, а ще отидат при децата."

По думите му от както е общински съветник жителите на квартала непрекъснато го търсят за решаване на лични проблеми. От 9 до 14 часа съм сред хората и съм всеки ден в квартала“, допълни Мурад.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама