Контрольорка удря 17-годишно момче, наричайки го “животно” (видео)

09:17, 07 юли 16 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пореден случай на агресия от страна на контрольори от Центъра за градска мобилност в София срещу пътник. Преди дни служителка на ЦГМ е обиждала и удряла 17-годишно момче, като дори се е опитала да счупи телефона, с който той е снимал инцидента.

За случая, станал в понеделник, разказва самият Ивайло Маджаров пред “Нова телевизия”. “Видях как една жена беше свалена от контрольори, реших да я посъветвам да си потърси правата и да си вземе акта. Бях избутан от мъжа контрольор, тогава извадих телефона и реших да снимам”, обяснява той.

Глобената жена не взима участие в разправията. Получава си акта и си тръгва. Но напрежението между момчето и контрольорите ескалира. След минута жената - служител на ЦГМ, се нахвърля върху Ивайло. „Драскаше ме, удряше ме, искаше да ми счупи телефона, дърпаше ми го”, разказва момчето, което е било с редовни превозни документи.

От видеоклипа, сниман от Ивайло, се чува и ясно как контрольорката го нарича “животно” и му се заканва с думите: “Ще си изпатиш още малко, ако продължаваш”.

От Центъра за градска мобилност обещаха да проверят случая. Самият Ивайло пък си е извадил медицинско свидетелство заради ударите и се зарича, че няма да остави нещата така.



Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама