Техническа неизправност в комбайн предизвика пожар в житни масиви край Ряхово

11:20, 07 юли 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изминалото денонощие екипи на РДПБЗН – Русе са реагирали на три сигнала за произшествия, съобщава ОД на МВР - Русе. 

По-сериозният от тях е от 6 юли, когато между 15.40 и 16.55 часа един автомобил от РСПБЗН-Сливо поле участва при ликвидиране на  възникнал пожар в житен блок в землището на с.Ряхово. Произшествието е ликвидирано на площ около 2000 m2. Унищожен е 2000 m2 житен масив. Най-вероятната причина за възникналия  пожар е техническа неизправност в комбайна.

На същия ден между 08.12 и 08.45 часа един автомобил от  РСПБЗН-Бяла участва при ликвидиране на  възникнал пожар в отпадъци на сметище в гр. Бяла. Произшествието е ликвидирано на площ около 5 m2. Най-вероятната причина за възникналия  е небрежност при боравене с открит огън.       

Отново на 6 юли между 22.55 и 23.18 часа един автомобил от  Първа РСПБЗН-Русе е изпратен за ликвидиране на възникнал пожар в сухи треви и храсти в кв. Долапите. Произшествието е ликвидирано на площ около 5 m2 . Най-вероятната причина за възникналия  пожар е небрежност при боравене с открит огън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама