Продадоха отнето в полза на държавата имущество за над 420 000 лева

11:40, 07 юли 16 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От началото на годината инспекторите по приходите от отдел „Държавни вземания“ в НАП - Варна, проведоха 25 тайни търга, на които бяха продадени движимо и недвижимо имущество, отнето в полза на държавата от съдебната власт и Агенция Митници. След проведените търгове в хазната са постъпили над 420 хиляди лева. На 11 от търговете варненските данъчни са продали недвижими имоти, като от тяхната продажба в държавния бюджет са постъпили над 222 хиляди лева.

Над 3,5 килограма златни и сребърни бижута бяха продадени на проведените търгове, като постъпленията в хазната от тях са в размер на 53 168 лева.

През изминалите 6 месеца на годината НАП - Варна, е предоставила на музеите в морската столица, Русе, Шумен и Силистра значими и безценни образци на изкуството, открити на територията на България и отнети в полза на държавата, за да бъдат съхранени за идните поколения.

Повече информация за провежданите от НАП - Варна, търгове може да се получи на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП - nap.bg. Софтуерът позволява на кандидат-купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама