Ремонтират 6 улици във Велики Преслав с половин милион лева

15:59, 07 юли 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Велики Преслав търси изпълнител на основни ремонти на улици в Община Велики Преслав, включени в капиталовата програма за 2016 година. Това става ясно от обявена обществена поръчка на сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Реконструкция ще се извършва на 6 улици от града. Това са "Виница", "Патлейна", "Ал.Стамболийски", "П.Волов", "П.Яворов" и "Братя Миладинови".

Прогнозна стойност на ремонтите е 537 707 лв. без ДДС.

За улица „Патлейна” се предвижда подмяна на водопровод с дължина около 170 м, подмяна на водопроводни отклонения, преасфалтиране и подмяна на бордюри.

Цената на тези ремонти е определена на 34 083 лв.

Основния ремонт на ул. "Виница" ще включва подмяна на водопровод, подмяна на водопроводни отклонения, преасфалтиране, подмяна на бордюри, подмяна на тротоари. Стойността на този участък е определена на 81 125 лв. без ДДС.

На ул."Ал.Стамболийски" ще бъдат подменени водопровод Ф-250 с дължина около 560 м., водопроводни отклонения, като е предвидено и преасфалтиране. Сумата за тази улица е 225 833 лв.без ДДС.

Основният ремонт на ул."П.Волов" е с прогнозна стойност 69 333 лв. и включва също асфалтиране, подмяна на водопроводни отклонение, подмяна на бордюри и подмяна на тротоари.

60 000 лв. са средствата за ремонт на ул. „П. Волов”. Те ще бъдат за подмяна на водопровод, подмяна на водопроводни отклонения, преасфалтиране, подмяна на бордюри и подмяна на тротоари.

Малко по-скъпо – 67 333 лв. трябва да излязат работите по ул. „Братя Миладинови”, където са планувани подмяна на водопровод и водопроводни отклонения, преасфалтиране, подмяна на бордюри.

Участникът да е изпълнил строителни дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 5 години от датата на подаване на офертата и  да разполага с необходимия брой технически лица са сред условията, поставени от Община Велики Преслав.

Крайният срок за подаване на оферти е 8 юли в Община Велики Преслав, като ще бъдат отворени в кметството на 11 юли от 10 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама