Предприемчив собственик дава под наем лавандулова градина за фотосесии

16:30, 07 юли 16 / Любопитно 25 1199 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Давам под наем 7 декара лавандула за декор на фотосесии", така започва обявата, която взриви социалните мрежи в последните дни. 

"...Парцела се намира между селата Братя Даскалови и Белево-община Чирпан. Цената е 10 лв. на декар за 1 час, като от 4:00 - 6:00 ч. и 20:00 - 21:00 ч. цената е респективно 15 лв. на час/залез и изгрев/.На обекта има Ekotoi тоалетна и кафе автомат/не връща ресто/.На разположение също е и 52 mm UV филтър.Офертата важи до 7 юли, защото на 18-ти съм пазарил трактор да жъна лавандулата.За контакти-на имейл:[email protected].Бонус: В западния край на парцела има една полу-изсъхнала джанка, която може да се използва за разчупване на композицията!"

Бизнес идеята на Стамат провокира стотици споделяния и коментари в социалната мрежа:

"Българинът е велик."

"Прав си е човекът, имотът си е негов. Но защо тези изпипани детайли: "Автоматът не връща ресто." А ако облак скрие скъпия залез, тогава, а ? :)"

"Чета и се питам: Как ли става изчисляването на това, колко декара са ползвани?" 

"Рева от смях!!!" 

"Мисля, че възможностите за извличане на печалба не са максимизирани. Аз бих предложила на 18-и реалистична фотосесия на жътвата в промоционален пакет с половин кофа джанки."

"Най-накрая някой да легализира бизнеса, че да спрат набезите ;) ! А телефона на Стамат къде е? :)".

Решихме да си запазим час за фотосесия до "джанката". Писахме на Стамат. Оказа се, че посоченият в обявата имейл адрес не съществува.  

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама