"Активна събота" организират в Шабла

17:43, 07 юли 16 25 543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Активна събота" – ден, посветен на активния начин на живот ще се проведе на 9 юли на градския плаж къмпинг ,,Добруджа” в Шабла.

„Активна събота“ е част от платформата Wake Your Body, която предлага еднодневна разнообразна програма, включваща в себе си събития, свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др.

Инициативата ще започне в 10 часа с тренировка с фитнес ластици с Мая Личева, като е препоръчително участниците да са над 16 г.

В 10.30 ч. ще има открит урок по народни танци с Гергана Дафова и Танцов клуб ,,Жива вода”.

Половин час по-късно е стартът на крос по брега със СКЛА ,,Нефтяник-2014”. За 11.20 часа е насрочено плуване 100 метра с морски клуб,,ПортусКария”.

Съвместната инициатива е на Община Шабла и сдружение „BG Бъди активен“, със съдействието на Coca-Cola HBC, Танцов клуб ,,Жива вода“,СКЛА ,,Нефтяник-2014”, Морски клуб,,ПортусКария”.

"Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно. Wake Your Body – Активна събота е чудесен повод да се раздвижите по забавен, атрактивен и полезен начин навън  сред усмихнати хора", призовават организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама