Криминално проявени са обрали залата по джудо в Сливен

10:50, 08 юли 16 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Взломните кражби от спортния комплекс и магазина за плодове и зеленчуци, извършени преди два дни, са разкрити от криминалисти на РУ-Сливен. Извършителите са задържани. Потърпевшите са получили обратно откраднатите им вещи.

Полицейските служители започват работа по случаите сутринта на 5 юли. Извършени са две взломни кражби в магазин за плодове и зеленчуци на бул. “Бургаско шосе” и от спортна зала по джудо в парк “Юнак” в град Сливен.

В резултат на проведените незабавни процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия още същия ден са установени извършителите. Те са криминално проявените Н.Н.(36г.), П.Х.(33г.) и Р.В.(20г.), тримата от град Сливен. В хода на разследването се установява, че Н.Н. и П.Х. в съучастие са извършили кражбата от магазина за плодове и зеленчуци. П.Х. и Р.В. са отговорни са взломяването и кражбата от спортния комплекс. Тримата са направили  пълни самопризнания и са предали по-голяма част от инкриминираните вещи- касов апарат, електронна везна, част от стоката на магазина и лаптопа от спортната зала.

Работата по разкриване и документиране на престъпната дейност на задържаните продължава

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама