Мик Джагър и Джони Деп забиват на една сцена през октомври у нас

12:35, 08 юли 16 / Култура 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мик Джагър, Антонио Бандерас, Род Стюарт, Джони Деп, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк идват в София за 10-часов благотворителен концерт. Той ще събере на Националния стадион „Васил Левски“ на 1 октомври десетки световноизвестни музикални и филмови звезди. Звездите излизат на сцената в подкрепа на децата, жертви на войни и агресия.

Събитието ще бъде излъчвано в над 50 държави на петте континента.

Сред потвърдилите участие са и Филип Киркоров, Сергей Лазарев, Eagles, Smiley, Слаш, World Soul Fusion, Back band, Magic System. Голяма част от музикантите и артистите ще участват безвъзмездно в мегашоуто, като събраните средства ще бъдат предоставени на Червения кръст и Червения полумесец.

Инициатор и основен организатор на форума е Фондация „Мир за теб, мир за мен“, която обединява хора на изкуството, науката и спорта от България, Великобритания, Русия, САЩ, Китай, Белгия, Ливан и Франция.

В подкрепа на каузата ще бъде записана и песен, посветена на събитието. Автор на песента е награденият с „Грами“ Константин Цеков от легендарната българска група ФСБ, а приходите от разпространението на песента също ще бъдат предоставени за целите на кампанията.

Все още не е ясна датата, на която ще бъдат пуснати за продажба билетите за мегаконцерта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама