Министерството отрича за хотел на Рашидови в Австрия – давали само стаи под наем

13:58, 08 юли 16 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По повод новата серия спекулации министърът на културата Вежди Рашидов отново съобщава, че синът му няма хотел. Така започва официално съобщение на сайта на Министерството на културата по повод думите на скулптора Велислав Минеков, че семейството на министъра разполага с хотели.

От „опровержението“ става ясно, че синът на министъра Вадим Рашидов просто отдава под наем стаи в собствената си къща, „за да издържа семейството си“.

"След като си закри строителната фирма в България Вадим Рашидов, който е на 41 години, напусна България и се установи в тиролското село Елмау в Австрия, където си купи къща и живее в нея със съпругата си и двете си деца. В тази семейна къща той отдава няколко стаи под наем на гости, за да издържа семейството си", подчертава Вежди Рашидов.

От сайта на „къщата за гости“, обаче става ясно, че се дават под наем апартаменти.

Рашидов вече обяви, че твърденият на Минеков са клевети и плюене.

Междувременно расте броят на подписалите открито писмо за оставката на министъра след скандалите с журналиста от БНТ Георги Ангелова и уволнението на художника Владимир Руменов и на куратора Мария Василева от Националната художествена галерия.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама