Шоурумът на отвличан бизнесмен излиза на търг в Бургас

07:25, 13 юли 16 / Любопитно 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шоурумът на известния бизнесмен Киро Киров, който през 2009 година бе отвлечен от т. нар. банда на „Наглите“, излиза на първи публичен търг, показва справка на Topnovini.bg в Регистъра на публичните продажби. Търгът е обявен от частния съдебен изпълнител Делян Николов, а причината е дългове към „Райфайзенбанк“. Началната цена, от която тръгва публичната продажба, е 1 232 475 лева.

Обектът се намира в местността „Лъджа йолу“ в близост до бургаския комплекс „Изгрев“, ул. „Транспортна“ № 6. Застроената площ е 862 кв. м. Сградата представлява магазин на един етаж, в който се продават електроинструменти, пътностроителна и минна техника и много други. Тя е с два входа, както и с вход за автомобили в сутерена. В нея са изградени пожароизвестителна инсталация, а също и климатична и вентилационна, четири броя пожарни кранове и рекламен пилон.

В източната част на имота са разположени два броя преместваеми търговски обекта, които функционират като обменно бюро и будка за закуски. Те обаче не са предмет на публичната продажба.

Търгът за шоурума ще се проведе от 24 юли до 24 август в Бургаския районен съд. Наддавателните предложения и обявяването на евентуален купувач ще станат ясни отново там, на 25 август.

Киро Киров стартира бизнеса си през 1990 година, когато сам основава фирмата „КИРОВ”. Тя е представител и вносител на над 80 марки за едро и дребно габаритна техника. Има шоуруми и сервизи във всички по-големи градове. През 2009 година, на 27 март, бизнесменът бе отвлечен пред дома си в столичния квартал „Банкя“ от т. нар. банда на „Наглите“. Дни по-късно беше отправено и искането за откуп. Синът му – Иван Киров, спази инструкциите на похитителите и занесе 620 000 евро на мост над магистрала „Тракия“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама