Набират дарения за децата в нужда на Варна

07:30, 13 юли 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В средата на жежкото лято се роди най-новата креативна инициатива във Варна – коледният базар „Сръчко“. Събитието ще се проведе в края на годината. Участниците в базара ще могат да предлагат творенията си от 1 до 31 декември от 10 до 21 ч. във фоайето на Фестивалния и конгресен център.

„Идеята на коледния базар „Сръчко“ е да даде шанс на хората със златни ръце, които с много любов и фантазия създадат играчки, бижута, украса, коледни картички и много други красиви подаръци. Той ще ги събере на едно място, за да могат всички варненци да зарадват любимите си хора с уникални и неповторими коледни изненади. Освен това Сръчко ще подпомогне българските творци да покажат невероятния си талант пред множество хора“, обясняват организаторите.

Желанието им е да подарят една незабравима Коледа освен за всички участници и гости на базара, и за децата в неравностойно положение. Ще има специален детски кът, където всеки желаещ ще може да остави играчка. Всеки човек, който познава или знае за семейство в неравностойно положение, може да се свърже с организаторите, предоставяйки данни за контакт със съответното семейство. Единственото условие е семейството да е от Варна. Със събраните играчки ще бъдат подготвени подаръци за малчуганите, които ще бъдат раздадени на празника от Дядо Коледа, след специално представление. Повече подробности можете да откриете на srachko.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама