Спират водата в центъра, „Хладилника“ и „Зона Б-18“

08:17, 13 юли 16 / Политика 25 794 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Граф Игнатиев“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до бул. „Васил Левски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Малъовица“ ъгла с ул. „Граф Игнатиев“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Димитър Петков“ жк. „Зона Б-18“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Царибродска“, ул. „Пиротска“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгла с ул. „Димитър Петков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Сребърна“ Промишлена зона „Хладилника“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Андонов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгла с ул. „Вера Мутафчиева“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Дълга поляна“ с. Долни Пасарел , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Дълга поляна“ от ул. „Димитър Вучков“ до ул. „Хвойна“, ул. „Бреза“

по ул. „Димитър Вучков“ от ул. „Диляна“ до ул. „Бреза“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Дълга поляна“ ъгла с ул. „Димитър Вучков“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран по бул. „Никола Петков“ местност „Гърдова глава“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Никола Петков“ от ул. „Симеон Радев“ до ул. „Александър Пушкин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Никола Петков“№13.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Марица“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Марица“, ул. „Топола“, ул. „Любимец“, ул. „Мировско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мировско шосе“ ъгъла с ул. „Марица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама