Мая Димитрова е новият председател на Областния съвет на БСП в Добрич

10:05, 13 юли 16 / Политика 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият председателят на Областния съвет на БСП е лидерът на общинската организация на БСП в Добрич Мая Димитрова. Тя е избрана на заседание снощи.

Неотдавна досегашният областен председател Росен Карадимов обяви, че се оттегля и отстъпва лидерството на местен човек. Той остава в съвета като делегиран член от Балчик.

Кандидатурата на Мая Димитрова е била единствена. Тя е издигната от председателя на общинската организация в Генерал Тошево Георги Георгиев. Боян Саркизов е запознал съвета с решението на структурата в Добрич, която също е издигнала Мая Димитрова.

„Основната ни задача е да работим в екип, да не се делим морски или други общини, а да работим за област Добрич”, каза за Topnovini.bg Мая Димитрова.

Тя посочи, че над 50 на сто от членовете на областния съвет са нови хора. Все още не е избрано ръководство. Това ще стане на следващо заседание, най-вероятно, в началото на август.

През следващата седмица предстоят общински конференции във връзка с предстоящите президентски избори. На тях ще се отчетат резултатите от общопартийно допитване „Президентски избори 2016” и ще се правят номинации за кандидат-президентската двойка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама