Някой го е страх от циганските гласове и ме напада, обяви бат' Сали

13:11, 13 юли 16 / Политика 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Цели се умишлено да бъда злепоставен. Предстоят избори и винаги предизборно се споменава името ми. Някой го е страх от циганските гласове, на някого му трябват тези гласове, но няма как да стане.

Това каза депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като бат' Сали във връзка с поискания му миналата седмица имунитет от главния прокурор Сотир Цацаров. Мотивите на държавното обвинение са свързани с хулиганство и възпрепятстване работата на полицейски служители от страна на депутата.

Бат' Сали обясни, че не е разговарял с колегите си от ДПС по темата, която го направи клиент на прокуратурата. Миналата седмица разговорът не се случил заради Байрама.

Той отказа да коментира разследването срещу него.

„Нека се произнесат разследващите“, каза Александър Методиев и допълни, че след това евентуално той щял да си търси правата.

Според Методиев не трябвало да се коментират сведенията на мними полицаи. Като отишъл на мястото на инцидента и си показал депутатската карта, те скрили служебните си документи.

„За мен те са мними полицаи“, подчерта Методиев и допълни, че акцията била срещу мургави водачи. Затова и той се отзовал на сигнала на събратята си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама