#добротопродължава

13:23, 13 юли 16 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още 3399 лв., бяха преведени днес по сметката за лечението на 2-годишната Иванина, която се лекува от тежко заболяване в Истанбул. Парите бяха предени от съпругата на журналиста Георги Христов, който не успя да се пребори с коварната болест, Дарина. Средствата са от сметките на Жоро Христов.

Досега десетки дарители откликнаха на молбата ни за помощ за Иванина, защото #добротопродължава.  Детето вече претърпя една операция в клиника в Истанбул. Същинската операция за отстраняване на туморното образувание в мозъка предстои. Животоспасяващата интервенция ще бъде финансирана 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче също струват много пари. Част от тях кампанията #жороспаси вече осигури. Сега към #жороспаси очакваме да се присъединят още хора.

Близки и приятели на семейството на Иванина организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН концерт в Минерални бани. Той ще се проведе на 16 юли от 20,30 часа на сцената в центъра на курорта. Там ще бъде организиран и благотворителен базар в помощ на Иванина.

Всеки от Хасково, който иска да помогне може да го направи с благотворителните кутии, които са поставени в:  

-Хранителен магазин „Цветелина“ срещу автогарата -Хранителен магазин ,,Фамилия" кв.“Орфей“ -Магазин Бест "Аро"-к-кс „ Веспрем“ -Магазин "Роулинг", под общежитията -Парфюмерия на „Веспрем“, до детския магазин за дрехи -Хранителен магазин "Дент" на „Веспрем“ - Chillout park cafe - Uno Piu -Бензиностанция "Вито 22", Димитровград -Бистро "Вип", Димитровград

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата Иван Демирев Иванов.

Банка: ЦКБ IBAN: BG14CECB979040C1845200 BIC: CECBBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама