Джипси Кингс ще открият тазгодишния Есенен салон на изкуствата в Пловдив

14:10, 13 юли 16 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музиканти от култовата група GIPSY KINGS ще открият тази година Есенния салон на изкуствата в Пловдив. С грандиозен концерт на 2 септември на сцената на Античния театър, Пабло Рейес и неговите виртуозни музиканти ще представят всички хитове на GIPSY KINGS, събрани в новия проект GIPSY 4 EVER.

Пабло Рейес е оригиналният съосновател на групата и след над 20 милиона продадени копия и награда „Грами“, решава да направи новия проект GIPSY 4 EVER, в който привлича още двама ключови музиканти от GIPSY KINGS - един от най-прославените китарни виртуози – Марио Региси музикалния ръководител и главен композитор на “Кралете” – басиста КсавиеПадиа.Съставът на GIPSY 4 EVER се допълва от Джовани Буче (вокали и китара) – един от най-прославените изпълнители на румба в Южна Франция и Испания и барабанистаХосе Кортез.  

В самото начало на 80-те, Пабло Рейес основава заедно със своите братя и братовчеди GIPSY KINGS, които бързо стават световноизвестни с възпламеняващата смес от фламенко, поп и румба.Днес, GIPSY 4 EVER са още по-силни, по-добри и представят с невероятен звук и плам всички хитове, гарнирани с няколко чисто нови композиции.

Билетите, които са на цена 35 лв. се продават на касата пред община Пловдив, както и в мрежата на EVENTIM в цялата страна, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, UsitColours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, MetalHeaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на EasyPey, билетен център НДК - София, Дворец на културата и спорта – Варна, Бензиностанции OMV.(Деца до 7 години влизат безплатно, но без право на място, като трябва да стоят в родителите си.)

След официалното откриване на 12-то издание с концерта на GIPSY KINGS, на следващия ден - 3 септември, емблематичният ИЪН АНДЕРСЪН ще представи всички хитове на JETHRO TULL, отново на сцената на Античния театър в Пловдив. Вече са в продажба и билетите законцерта на 18 септември на изключителния, виртуозен и екстравагантен цигулар Найджъл Кенеди. Събитията са също част от програмата на Есенния салон на изкуствата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама