Подпийнал моторист с комоцио след сблъсък с рено

14:15, 13 юли 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
20-годишен моторист е с комоцио, след като се блъсва в паркирано край пътя рено. Това е станало снощи около 22,30 ч. на кръстовището на улиците „Евлоги Георгиев“ и „Ген. Георги Попов“. Варненецът С. Д. е управлявал „Хонда“ и при опит да завие наляво губи контрол над мотоциклета и се блъска в спрения автомобил. Мотористът е и с контузии на гръден кош и дясно рамо. Прегледан е и настанен за наблюдение в болница, без опасност за живота. При проверка с дрегер е установено, че 20-годишният младеж е бил под 1,2 промила.

Малко по-рано - около 19,50 ч., на кръстовището на ул. „Струга“ и бул. „Цар Освободител“ непълнолетно момиче, поради неправомерно управление на велосипеда си по сигнализирана пешеходна пътека, връхлита и блъска фиат, който прави десен завой. Момичето е с контузии на коленете, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Отново на кръстовище, този път на улиците „Георги Сава Раковски“ и „Ангел Кънчев“, 23-годишен моторист се блъска в мазда, след като не дава предимство на автомобила. Варненецът Н. М. е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама